• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Bestel snel en eenvoudig online uw vliegenramen en vliegendeuren

Vliegenramen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Vliegenramen als volgt

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
  • Door (-)
    5/ 5stars
    "ziet er zeer degelijk en handig uit"

Meer reviews

Informatie vliegenraam of vliegendeur

Wilt u altijd kunnen genieten van frisse lucht? Dat kan met de vliegenramen van Creon Ramen. Na een warme zomerdag, als de temperatuur buiten is gedaald, is er niets fijner dan uw woning te laten doorluchten met koele lucht. Helaas ontkomt u er niet aan dat insecten dan uw huis binnendringen. Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee, die zich dan verspreiden over uw spullen. Dit is onhygiënisch. Daarnaast zit u ook niet te wachten dat een mug uw nachtrust verstoort.

De voordelen van een vliegenraam of vliegendeur

De vliegenramen van Creon Ramen houden op een diervriendelijke manier de insecten tegen, waardoor u geen last heeft van ongedierte in uw woning. Maar een vliegenraam biedt nog veel meer voordelen. Daarnaast zijn ze zeer eenvoudig te monteren, zonder dat er een schroef aan te pas komt.

Hoge kwaliteit vliegenramen

Onze vliegenramen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze hebben daardoor een lange levensduur. Het frame is gemaakt van een stevig aluminium, waardoor het vliegenraam bijna onverwoestbaar is. Doordat de vliegenramen ook weer eenvoudig te verwijderen zijn, kunt u deze na de zomermaanden verwijderen en opbergen. Hierdoor blijven ze schoner en gaan ze langer mee.

Op maat gemaakt

We werken met professionele systemen, die u geheel kunt afstemmen aan uw wensen. Bij Creon Ramen bestelt u vliegenramen op maat en u heeft keuze uit een groot assortiment aan kleuren. Op deze manier sluit uw vliegenraam perfect aan op uw woning. We hebben zowel vliegendeuren als inzet vliegenramen voor ramen.

De beste keus

De vliegenramen van Creon Ramen zorgen ervoor dat u de hele zomer van een fris en doorgelucht huis kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongedierte in woning. Op deze manier kunt u leven met comfort.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.