Kwaliteit ramen en deuren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Hoe verloopt het proces van levering en wat is de levertijd

Levering

LEVERTIJD

Onderstaande levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van eventuele impact ten gevolge van de maatregelen t.b.v. de bestrijding van het corona virus. Mocht u een update willen krijgen omtrent de levertijd, willen wij u graag vragen een mail te sturen onder vermelding van uw ordernummer naar support@creon-online.eu, zodat wij de status van uw bestelling nader kunnen bekijken.

Hieronder vindt u de levertijden van onze producten. Let op dat de levertijden onverwacht op kunnen lopen als gevolg van het tekort aan grondstoffen. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.

PVC ramen / deuren / Evolutiondrive schuifraam
Weken - 4 a 10
PVC Premidoor schuiframen
Weken - 7 a 15
Aluminium ramen / deuren / schuifpui / harmonicadeur
Weken - 6 a 12
Inzet vliegenramen
Weken - 2 a 3
Overige vliegenramen
Weken - 3 a 6
Montage materialen / Accessoires
Dagen - 2 a 3

Let op! Bij bestellingen gedurende de vakantie periode kan de levertijd oplopen. Dit i.v.m. sluiting van de productie. Uiteraard kunt u bij onze verkoop - en administratieafdeling, actuele informatie opvragen, daar deze gedurende de kerstperiode op de gebruikelijke tijden geopend zullen zijn.

Tilhulp: Voor de levering van ramen is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is ter ondersteuning van het lossen. Uit ervaring adviseren wij u rekening te houden met circa 2 personen aan mankracht. Dit daar de ramen, waar mogelijk, reeds voorzien zijn van glas. Onze chauffeur zal de nodige hulpmiddelen zoals glaszuigers bij zich hebben. Indien er in verband met bovenstaande geen mogelijkheid is om de ramen bij u te lossen, zal er een nieuwe bezorgafspraak met u worden ingepland. Houd u hierbij rekening met aanvullende leverkosten.

STATUS VAN MIJN BESTELLING
U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via Bancontact of Paypal is dit vrijwel direct. Betalen per bankoverschrijving dient u zelf te doen. Uw bestelling wordt dan in productie genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra deze is ontvangen, ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Zodra uw order uit productie is, wordt deze afgeleverd bij onze distributeur. Nadat uw order klaar is gezet bij onze distributeur, ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen.

LEVERMOMENT
De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.

MANIER VAN LEVERING
Wij leveren uw bestelling netjes bij u tot aan de deur. Let op* Creon Online bezorgd uitsluitend aan wal, waardoor levering op de wadden eilanden helaas niet tot de mogelijkheden behoort. Afhankelijk van uw bestelling passen wij hier diverse levermethodes op toe. Hieronder leggen wij een aantal methodes uit. Wij vervoeren kleinere bestellingen met onze bussen en grotere bestellingen met een vrachtwagen welke is voorzien van een kooi-aap. Indien uw order met onze bussen geleverd gaat worden, dan is deze niet van een bok voorzien.

Voor de levering van kozijnen is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is ter ondersteuning van het lossen. Uit ervaring adviseren wij u rekening te houden met circa 2 personen aan mankracht. Dit daar de kozijnen, waar mogelijk, reeds voorzien zijn van glas. Onze chauffeur zal de nodige hulpmiddelen zoals glaszuigers bij zich hebben. Indien er in verband met bovenstaande geen mogelijkheid is om de kozijnen bij u te lossen, zal er een nieuwe bezorgafspraak met u worden ingepland. Houd u hierbij rekening met aanvullende leverkosten.

Wenst u zeker te willen weten hoe uw order vervoerd gaat worden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Houten bok
Bij een grote hoeveelheid of forse ramen of deuren leveren wij uw bestelling aan op een houten bok. Deze laten wij bij u achter en hoort bij uw bestelling. Deze mag u houden voor eigen gebruik en komen wij niet meer ophalen.

Transportframes
Over het algemeen leveren wij onze kozijnen met het glas hierin bevestigd. Door de glaslatten niet geheel aan te slaan, kunt u dit glas eenvoudig verwijderen en proberen wij schade tijdens transport te voorkomen. Voor grote kozijnen, deuren of schuifpuien wordt er wel eens besloten om het glas buiten het kozijn te vervoeren, daar anders het geheel te zwaar wordt. Dit glas wordt in een transportframe gezet. Een transportframe is niets meer dan een kozijn frame gemaakt van beschadigde profielen. Dit transportframe wordt niet opgehaald en is hierna voor eigen gebruik.

Gewicht order
Er spelen meerdere factoren mee die het gewicht van uw order bepalen. Indien u het gewicht wenst te weten van uw order, raden wij u aan om ons een e-mail te sturen via support@creon-online.eu. Als voorbeeld: indien u een raamkozijn besteld met standaard dubbel glas, dan weegt dit ± 40 kg per m2.

AFHALEN
Afhalen van kozijnen is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Wij adviseren u om uw bestelling te komen afhalen met twee personen ten behoeve van het laden van de producten. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

 AFHAALADRES
Creon Online B.V.
Brugsestraat 140
8020 Oostkamp
Afhalen alleen mogelijk op afspraak.

VERZENDKOSTEN
Prijzen worden altijd inclusief btw vermeld en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten getoond. Voor het bezorgen van onze producten wordt eenmalig 40,- euro in rekening gebracht. U kunt bij afrekenen zelf de keuze maken om alles vooraf te betalen of 5% vooraf en het restant bij levering.

De verzendkosten voor onderdelen en/of montagematerialen die bij ons vandaan per pakketdienst worden verstuurd, bedragen € 6,75. Indien u deze producten zonder ramen onder rembours geleverd wenst te hebben, betaalt u geen € 6,75 voor de verzending maar € 20,00. Wij leveren uitsluitend in België en Nederland. De bezorging wordt verzorgd door DHL. U ontvangt van ons een track&trace code als uw product is aangemeld. Indien u niet thuis bent en het pakket niet bij de buren afgeleverd kan worden, zal de vervoerder het pakket nogmaals aanbieden. Mocht de bezorging dit maal ook niet kunnen plaatsvinden, dan zal het pakket retour gestuurd worden naar de verzender. Indien u uw order naar het buitenland vervoert wenst te hebben, dient u uw eigen transportvoorziening te regelen en kunnen wij uw order bij deze transportdienst afleveren.