Winkelwagen 0

€ 0,00

Lees meer over....

Lees meer over....

Waar kunnen we je mee helpen?

We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hier hebben we voor u een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan wat als u een bestelling wilt wijzigen, wat zijn de garantie voorwaarden ect. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt:

Hoe komen de ramen van Creon zo voordelig?
Wij kunnen onze ramen zo voordelig aanbieden, doordat u bij ons geen montagekosten heeft. Wij geloven in een concept waarbij u het raam zelf monteert. Uiteraard staat u er niet alleen voor. Wij bieden u een duidelijke montage instructie, daarnaast staat ons team van specialisten telefonisch en per e-mail voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Worden de ramen ook gemonteerd?
Creon richt zich uitsluitend op de verkoop van ramen. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs / kwaliteit bieden.
U staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Bekijk zorgvuldig de opmeet instructies als de tips & tricks handleiding.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen