Winkelwagen 0

€ 0,00

Veelgestelde vragen - PVC ramen - Ventilatieroosters

We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Ventilatieroosters

 • Bij ons kunt u uw ramen aanschaffen inclusief ventilatieroosters. Indien u een combinatie met meerdere dezelfde ramen bestelt, houdt u er dan rekening mee dat de keuze die u hier selecteert van binnenuit gezien is.

  Type roosters
  Voor de ventilatie gebruiken wij de Ducoton 10 voor dubbele beglazing, Ducoklep 15 voor Triple beglazing en de Ducoflat (of Renson THM90) voor schuiframen. De Ducoton 10 is een net iets ander type, maar heeft ook maar slechts 80 mm glasaftrek. De ventilatieroosters hebben een geperforeerd binnenrooster dat dienst doet als insectenwering. Voor meer technische specificaties kunt u terecht op de website van Duco.

  Roosters i.c.m. triple glas
  LET OP: De combinatie triple glas en ventilatierooster wordt door Creon niet geadviseerd. Het toepassen van triple glas voor een betere warmte-isolatie is het tegenovergestelde van het toepassen van een ventilatierooster. Indien u wenst te ventileren met een ventilatie rooster, kunt u beter voor HR++ beglazing kiezen. Indien u een betere warmte-isolatie wenst te hebben, kunt u beter kiezen voor triple glas, maar dan zonder een ventilatierooster.

 • Bedieningsstang
  De roosters zijn standaard uitgevoerd met een klein palletje aan de binnenzijde van het raam. Optioneel is het mogelijk om het rooster te voorzien van een extra stang á 1000 mm in aluminium kleur waardoor het rooster op een lager punt te bedienen is.

  Ventilatie rooster

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen