• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Tussen welke profielen aluminium profielen kunt u kiezen?

Creon ramen heeft 5 verschillende type aluminium profielen. Elk profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Hieronder worden de verschillen profielen stuk voor stuk uitgelegd.

 • Aluminium raamprofiel: Aliplast Imperial
  • Aliplast imperialHet profiel Aliplast Imperial is het standaard profiel voor aluminium ramen en aluminium deuren.

   Het profiel heeft een inbouw diepte van 65 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

   Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++).
 • Aluminium raamprofiel: Aliplast Superial
  • Aliplast superialHet profiel Aliplast Superial is de opvolger van het Aliplast Imperial profiel voor aluminium ramen en aluminium deuren.

   Het profiel kenmerkt zicht door verbeterde isolerende eigenschappen. Dit is terug te vinden in de inbouwdiepte welke geen 65 mm is maar 75 mm. Het grote verschil is dat de glasvezelversterkte polyamide profielen in het midden breder zijn en daarmee beter isoleren.

   Het profiel kan in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met triple glas welke een waarde heeft van 0,6 Ug.
 • Aluminium schuifraam profiel: Aliplast Visoglide plus
  • Aliplast VisoglideAliplast Visoglide plus is het standaard profiel voor aluminium schuifpuien. De inbouwdiepte van dit profiel is 118 mm en is voorzien van 3 kamers.

   Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++).

   De maximale hoogte van dit profiel is 2500 mm. Voor grotere constructies en hefschuiframen bieden wij u aan het Aliplast Ultraglide systeem.
 • Aluminium schuifraam profiel: Aliplast Ultraglide
  • Aliplast UltraglideDe Ultraglide serie is de grote variant van het systeem Aliplast Visoglide. Standaard wordt dit profiel voorzien van een hef schuif mechanisme, waardoor het schuivende gedeelte lichter schuift. De inbouwdiepte van dit profiel is 153 mm en is voorzien van 3 kamers.

   Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel.

   Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++).
 • Aluminium vouwdeur profiel: Aliplast NEW Panorama
  • Aliplast PanoramaHet systeem Aliplast New Panorama wordt gebruikt voor het maken van vouwwanden ( ook wel harmonicadeuren genoemd). Het profiel is 74,5 mm diep en is voorzien van 3 kamers. Vouwwanden zijn absoluut een meerwaarde voor uw woning. Standaard wordt op de web-site een driedelige vouwwand aangeboden, maar deze vouwwand is ook leverbaar voor bredere afmetingen.

   Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

   Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++). Voor dit type systeem bieden wij u 2 verschillende onderdorpels aan. De onderdorpel 5010 is de standaard onderdorpel. De onderdorpel 5170 is optioneel te bestellen en heeft als voordeel dat deze dorpel vlak is. Nadeel is dat met deze onderdorpel water sneller naar binnen kan komen. Het is bij deze onderdorpel dus absoluut noodzakelijk voorzieningen te treffen t.b.v. de afwatering.

   Onderdorpel 5010
   Harmonicadeur profiel 5010
   Onderdorpel 5170
   Harmonicadeur profiel 5170