Kwaliteit ramen en deuren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Veilig online winkelen met BeCommerce! Veilig online winkelen met BeCommerce!
Vragen? 050 - 580 161

Tussen welke profielen aluminium ramen kunt u kiezen?


Tussen welke profielen aluminium ramen kunt u kiezen?

Creon Ramen heeft verschillende type aluminium profielen. Elk profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Hieronder worden de verschillen profielen stuk voor stuk uitgelegd.

Aluminium raamprofiel: Aluprof MB70

Het Aluprof MB70 is het profiel voor aluminium kozijnen en aluminium deuren.

Het profiel heeft een inbouw diepte van 70 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken, wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel i.c.m. een EPDM-rubber. Dit voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

Het profiel kan in iedere RAL kleur worden uitgevoerd. Dit profiel kan worden uitgevoerd in zowel dubbel glas als Triple glas.

Aluprof MB70 Aluprof MB70

Aluminium schuifraam profiel: Aluprof MB Slide-59

Het Aluprof MB slide 59 profiel is het standaard profiel voor aluminium schuiframen.

De inbouw diepte van dit profiel is 129 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde uitgevoerd zijn in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit voorkomt dat de harmonicadeur een koudebrug is.

Het profiel is beschikbaar zowel met een aanslag van 22 mm als zonder aanslag en kan in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++). De maximale hoogte van dit profiel is 2500 mm.

Download technische tekening Aluprof MB slide-59 met aanslag
Download technische tekening Aluprof MB slide-59 zonder aanslag
Download technische tekening Vast deel / schuivend deel

Aluminium vouwdeur profiel: Aluprof MB86 Fold Line

Brochure Aluprof MB86 Fold Line

Aliplast Panorama

Vouwdeuren bieden gebruikers veel vrijheid. Dankzij deze deuren kunt u eenvoudig gebruik maken van gunstige weersomstandigheden en letterlijk de barrière tussen het interieur van het gebouw en zijn omgeving slechten. Vouwdeuren vormen daardoor een perfecte, brede toegang van huis naar terras of een verbinding van café of restaurant met de buitenruimte die tijdens het seizoen wordt gebruikt.

Het systeem MB-86 FOLD LINE is een bijzonder comfortabele oplossing voor dagelijks gebruik. Het beschikt tegelijkertijd over zeer goede technische parameters en maakt zo constructies van grote afmetingen mogelijk. Vouwdeuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen geopend worden en de vleugelconfiguratie kan op willekeurige wijze worden vormgegeven. Het is een modern product dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van gebruikers, architecten en investeerders.

Technische doorsnedes

Binnendraaiend onderdetail
Binnendraaiend met aanslag onderdetail


Buitendraaiend zonder aanslag onderdetail
Binnendraaiend met aanslag onderdetail