• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Aluminium ramen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Aluminium ramen als volgt

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
 • Door (Review)
  5/ 5stars
  "Ramen zijn ondertussen geplaatst. Top kwaliteit aan een zeer scherpe prijs! Bedankt voor de goede service"

Meer reviews

Aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk en zeer robuust. Daarom is het ook niet vreemd dat deze ramen veel voorkomen. Een PVC raam is doorgaans goedkoper dan een aluminium raam. Wel hebben aliplast ramen doorgaans een langere levensduur en dienen daarom te worden gezien als een investering in uw woning.

Een aluminium raam is daarbij zeer goed bestand tegen warmte en tegen geluid. Dit betekent dat de temperatuur in de kamer een stuk aangenamer zal blijven en dat het geluid van buiten binnen minder goed hoorbaar zal zijn en dat men buiten niet van de muziek mee kan genieten die er binnen wordt afgespeeld. De aliplast ramen zijn om onder andere die reden heel populair bij een grote groep mensen. Ook bij bijvoorbeeld industriële omgevingen zijn aluminium ramen een must. Mede door de geluidsisolatie maar vooral vanwege het onderhoudsvrije aspect van aluminium ramen.

Kwalitatieve aluminium ramen tegen een scherpe prijs

Voor onze ramen gebruiken wij de profielen van het Belgische merk Aliplast. Dit is een top merk in aluminium raam profielen en heeft een interessante prijs stelling. 

Daarnaast biedt Creon-Ramen u een interessant aanbod. U kunt bij ons online informatie verkrijgen van de ramen en daarnaast eenvoudig een prijs opvragen. Zo kunt u van een aantal ramen online de prijs berekeken. Creon-Ramen heeft geen toonzaal en hierdoor kunnen wij u de beste prijzen bieden.

Over Aliplast Imperial:

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profielhelften die d.m.v. glasvezelversterkte polyamide-strips PA 6.6.25 van elkaar geïsoleerd worden.

 

Toepassingen:

 

 • - Vaste ramen voor enkele of dubbele beglazing.
 • - Draairamen: enkel- of dubbel opendraaiend met mogelijkheid tot kipstand.
 • - Mogelijke draairichtingen: binnenopendraaiend.
 • - Valraam.
 • - Kip-schuiframen d.m.v. aangepast beslag.
 • - Vlakke deuren zowel enkel- als dubbel opendraaiend.
 • - Doorslaande deuren (pendeldeuren)

 

  Levering van aluminium ramen

  De vensters zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Hierdoor zullen een aluminium raam altijd aansluiten bij de uitstraling van de woning of van het pand. De aluminium ramen is om die reden dan ook goed te gebruiken binnen een groot aantal verschillende panden.