Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

PVC Schuiframen

Klanten waarderen Creon PVC Schuiframen als volgt

Rated 4.3/5 based on 3 customer reviews
 • Door (-)
  3/ 5stars
  "Goeie kwaliteit raam MAAR: aan buitenkant van het schuivend raam geen inkeping of handvat om dit open te schuiven, dus moet je het openen door met je handen het glas open te duwen, "
 • Door (Review)
  5/ 5stars
  "Correcte en juiste behandeling incl . levering , degelijke materialen (profilen) gebruikt, zeer te vrede over mijn schuifraam."
 • Door (Gent)
  5/ 5stars
  "Ik ben verbluft geweest door de correcte en snelle behandeling zowel wat betreft communicatie en levering. Vele veranderingen van mijnentwege werden steeds heel snel beantwoord, altijd met een goede uitleg. Een kleine nakomende bestelling: geen probleem. Het zelfs na enkele maanden na de levering vaststellen van ontbreken van enkele kleine onderdelen (afdekdopjes + een klink) was er geen probleem! Enkele dagen later was het bij mij thuis afgeleverd! Conclusie: deze mensen laten U niet in de steek! Ook niet als alles al geleverd en betaald is. Ik ben dus heel erg "content" "

Meer reviews

Top kwaliteit PVC schuiframen 


Als u zoek bent naar een top kwaliteit schuifraam dan hebben wij voor u de beste oplossing. De schuiframen van het type Premidoor is de sterkste schuifraam in zijn klasse.

Dit schuifraam heeft enkele belangrijke troeven:
Schuifraam

 1. Sterke statische eigenschappen;
 2. Maximale breedte 6000 mm;
 3. Maximale hoogte 2600 mm;
 4. Makkelijk verschuiven van de ramen;
 5. Grote inval van licht

Standaard zijn deze  beschikbaar waarbij de schuiframen is verdeeld in 2 vlakken. Hierbij is een van de vlakken vast en het andere gedeelte kunt u schuiven. Deze schuifraam is beschikbaar vanaf € 1.437,48. Deze prijs is inclusief BTW en inclusief veiligheidsglas aan de binnenzijde.

Ook zijn er mogelijkheden waarbij beide vlakken kunnen schuiven of dat de schuiframen in meerdere vlakken is opgedeeld. Wilt u hier een offerte van ontvangen, dan dient u contact met ons op te nemen via het maatwerk formulier

Aluminium kwaliteit schuifraam 


Schuifraam

Voor een top kwaliteit aluminium schuifraam hebben wij voor u de beste oplossing. De schuiframen van Aliplast visoglide. Dit is werkelijk een topper in zijn klasse.

Dit schuifraam heeft enkele belangrijke troeven:

 1. Robuust en sterke statische eigenschappen;
 2. Maximale breedte 4000 mm;
 3. Maximale hoogte 2500 mm;
 4. Makkelijk verschuiven van de ramen;
 5. Grote inval van licht;
 6. Onderhoudsvrij;
 7. In elke RAL kleur verkrijgbaar;

Standaard zijn deze  beschikbaar waarbij de schuiframen is verdeeld in 2 vlakken. Hierbij is een van de vlakken vast en het andere gedeelte kunt u schuiven. Deze schuifraam is beschikbaar vanaf € 1.193,54. Deze prijs is inclusief BTW.

Ook zijn er mogelijkheden waarbij beide vlakken kunnen schuiven of dat de schuiframen in meerdere vlakken is opgedeeld. Wilt u hier een offerte van ontvangen, dan dient u contact met ons op te nemen via het maatwerk formulier.

De grooste aluminium schuifraam in zijn klasse

De Aliplast Ultraglide is de grootste uitvoering in zijn serie. Dit systeem is steviger en robuuster. Hierdoor is een maximale hoogte van 3000 mm mogelijk. Door de enorme stevigheid kan hij vleugelgewicht tot 400 kilo aan. Hierdoor is geen enkele afmeting of type beglazing een probleem. Resultaat is maximale draagkracht en comfort. Een topper voor uw living.

Aliplast Ultraglide

De aantrekkelijke prijzen van onze schuiframen

U kunt eenvoudig de prijzen van uw schuiframen online berekenen. Hierdoor weet u direct hoeveel deze schuiframen kosten en hoeft u niet op een offerte te wachten.

Heeft u nog nooit eerder gebruik gemaakt van schuiframen? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren voor uw vragen of opmerkingen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en kunnen u bijstaan in het berekenen van de prijzen van deze schuiframen.

Bestel daarom vandaag nog uw schuiframen bij Creon. Bestellen van schuiframen bij Creon betekend optimaal genieten van veel lichtinval in uw woning en dat tegen een aantrekkelijke prijs.