Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Bestel uw deuren eenvoudig tegen voordelige prijzen online

PVC deuren

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon PVC deuren als volgt

Rated 5/5 based on 2 customer reviews
  • Door (Review)
    5/ 5stars
    "Kwalitatieve deur voor deze prijs en duidelijke communicatie i.v.m. de levering. Ik ben tevreden. Inderdaad is er ietwat ervaring vereist voor deze deur te plaatsen. Voor de afstelling van de deur (scharnieren, valdorpel) zou het een meerwaarde zijn om een korte handleiding meegeleverd te krijgen."
  • Door (Affligem)
    5/ 5stars
    "Prachtige deur, stevige constructie. Een dubbele deur plaatsen vergt wel wat ervaring, vooral ivm de afregeling van de scharnieren. "

Meer reviews

U bent op zoek naar PVC deuren en normaal gesproken bestelt u niet elke dag een PVC deur. Dan bent u bij Creon aan het juiste adres. Wij hebben voor u aan de ene kant onze kwaliteit PVC deuren voor u klaar staan. Daarnaast vindt u deze kwaliteit deuren nergens voor een scherpere prijs dan bij Creon.

 

Wij hebben het voor u eenvoudig en overzichtelijk gemaakt. Online kunt u bij ons eenvoudig de prijzen van PVC deuren berekenen. Door uw afmetingen en andere wensen in te voeren, komt onze web-shop terug met een prijs waar u positief verrast door zult zijn.

 

Wij vervaardigen onze deuren van top kwaliteit materialen. Hierdoor haalt u de beste kwaliteit in huis en heeft u vele jaren plezier van onze deuren. Daarnaast hebben onze deuren een zeer goede isolatie waarde en kunt u zelf een deur bestellen met drie dubbel glas. Hierdoor is de isolatie waarde in vergelijking tot deuren met dubbel glas uniek.

 

Kunt u uw deur niet online bestellen / berekenen, neem dan z.s.m. contact met ons op.