Winkelwagen 0

€ 0,00

Opmeetinstructies - Vliegenramen

We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Opmeetinstructies vliegenramen

Wilt u een vliegenraam voor uw raam of deur? Vindt hier onze mogelijkheden en instructies hoe u dient op te meten voor een correcte montage. Twijfelt u over het opmeten? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Plisse vliegendeur
    Plisse vliegendeur
  • SInzet vliegenraam
    Inzet vliegenraam
  • Klem vliegenraam
    Klem vliegenraam

Plisse vliegendeur
U kunt een plisse vliegendeur op verschillende manieren plaatsen, zowel op uw raamstijl als tussen de raamstijlen.

Opmeten plissé vliegendeuren in de dag
Als u dit product gaat bestellen, is het belangrijk om de juiste maten door te geven. De plisse is op diverse manieren te monteren. De plisse vliegendeur wordt vaak tussen de dag gemonteerd. Dit wordt vaak gedaan bij een hef schuifraam of een naar buiten draaiende houten deur. U meet in dit geval de breedte en de hoogte van de deuropening op. Let op dat bij een hef schuifdeur de onderdorpel vaak afloopt en dat u hiervoor het schuine dorpel profiel moet bestellen.

Inzet vliegenraam
Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft als u uw inzet vliegenraam gaat bestellen. Let erop dat u de dagmaat van uw raamopening meet. Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de raamstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. De inzet vliegenramen plaatst u in het raam, hierdoor is een inzet vliegenraam alleen geschikt voor PVC draai- en kiepramen.

Klem vliegenraam
Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft als u uw klem vliegenraam gaat bestellen. Let erop dat u de kleinste dagmaat van uw raamopening meet. Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de raamstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. De klem vliegenramen plaatst u in het raam, hierdoor is een klem vliegenraam alleen geschikt voor aluminium draai- en kiepramen.

BESTEL UW VLIEGENRAAM

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen