Winkelwagen 0

€ 0,00

Manier van aflevering

We hebben een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Manier van aanlevering

Wij leveren uw bestelling netjes bij u tot aan de deur. Let op* Creon Online bezorgd uitsluitend aan wal, waardoor levering op de wadden eilanden helaas niet tot de mogelijkheden behoort. Afhankelijk van uw bestelling passen wij hier diverse levermethodes op toe. Hieronder leggen wij een aantal methodes uit. Wij vervoeren kleinere bestellingen met onze bussen en grotere bestellingen met een vrachtwagen welke is voorzien van een kooi-aap. Indien uw order met onze bussen geleverd gaat worden, dan is deze niet van een bok voorzien.

Indien de aflever locatie niet goed bereikbaar is voor onze bussen of vrachtwagen ( met kooi aap), vragen wij u om dit op voorhand aan ons door te geven. Onze medewerkers kijken dan met u mee welke mogelijkheden er zijn om de goederen – alsnog – bij u te bezorgen. Wanneer wij de goederen niet kunnen afleveren, en wij hierover niet tijdig zijn geïnformeerd, zullen de eventuele extra gemaakte kosten voor uw rekening zijn.

Voor de levering van ramen/deuren is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is ter ondersteuning van het lossen. Uit ervaring adviseren wij u rekening te houden met circa 2 personen aan mankracht. Dit daar de kozijnen, waar mogelijk, reeds voorzien zijn van glas. Onze chauffeur zal de nodige hulpmiddelen zoals glaszuigers bij zich hebben. Indien er in verband met bovenstaande geen mogelijkheid is om de kozijnen bij u te lossen, zal er een nieuwe bezorgafspraak met u worden ingepland. Houd u hierbij rekening met aanvullende leverkosten.

Wenst u zeker te willen weten hoe uw order vervoerd gaat worden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Houten bok

Bij een grote hoeveelheid of forse ramen of deuren leveren wij uw bestelling aan op een houten bok. Deze laten wij bij u achter en hoort bij uw bestelling. Deze mag u houden voor eigen gebruik en komen wij niet meer ophalen.

Transportframes

Over het algemeen leveren wij onze kozijnen met het glas hierin bevestigd. Door de glaslatten niet geheel aan te slaan, kunt u dit glas eenvoudig verwijderen en proberen wij schade tijdens transport te voorkomen. Voor grote kozijnen, deuren of schuifpuien wordt er wel eens besloten om het glas buiten het kozijn te vervoeren, daar anders het geheel te zwaar wordt. Dit glas wordt in een transportframe gezet. Een transportframe is niets meer dan een kozijn frame gemaakt van beschadigde profielen. Dit transportframe wordt niet opgehaald en is hierna voor eigen gebruik.

Gewicht order

Er spelen meerdere factoren mee die het gewicht van uw order bepalen. Indien u het gewicht wenst te weten van uw order, raden wij u aan om ons een e-mail te sturen via [email protected]. Als voorbeeld: indien u een raamkozijn besteld met standaard dubbel glas, dan weegt dit ± 40 kg per m2.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!

Stuur een e-mail Stuur een e-mail

Neem Contact Op

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op!


  Verwijderen

Toevoegen