Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Aluminium schuiframen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Assortiment aluminium schuiframen

In ons assortiment van aluminium schuiframen vindt u verschillende typen schuiframen. Zo hebben wij naast de Visoglide plus schuifraam ook de Ultraglide hefschuifraam. De laatstgenoemde is een robuuste pui met een hef systeem.

Voordelen aluminium schuiframen

Een aluminium schuifraam is erg duurzaam, waardoor u er eenvoudige vele jaren profijt van zult hebben. Onze aluminium schuiframen zijn heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze schuiframen een goede isolatie en werken ze geluiddempend. Niet onbelangrijk: de schuiframen zijn onderhoudsvrij. Schuren en schilderen is verleden tijd!

Een ander groot voordeel van aluminium schuiframen is dat ze in iedere RAL kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen en uw woning. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals: glad, structuur en metallic. Door het gebruik van aluminium creëert u een kamer met een moderne uitstraling.

In de zomer kunt u uw aluminium schuifraam gewoon open laten staan, zonder dat u last heeft van ongedierte binnen. U kunt namelijk een plisse vliegendeur mee bestellen, waardoor u uw schuifraam optimaal kunt gebruiken.

Bereken nu snel en eenvoudig bij Creon ramen

Wij als Creon willen het u als afnemer eenvoudig maken uw prijs te berekenen en uw schuifraam te bestellen. Daarom hebben wij de online configurator ontwikkeld waardoor u uw maten kunt invoeren en direct de scherpste prijs ontvangt. Geen verassing achteraf en precies weten aan welke prijs u toe bent. Bespaar op de montage en plaats de deuren zelf. Nadat u uw schuifraam heeft berekend plaatst u deze in het winkelmandje. U betaald slechts 5% voorschot en de rest betaald u bij levering. Na uw bestelling en betaling gaan wij direct voor u aan de slag om uw schuifraam te produceren en netjes bij u thuis te krijgen.

Technische informatie

Wenst u meer technische informatie over onze aluminium profielen? Bekijk dan onze technische pagina of neem contact met ons op via support@creon-online.eu. Op de technische pagina vindt u specifieke informatie over onder andere onze profielen, glas en beslag.

Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was?

Naast het aanbod op onze website hebben wij de mogelijkheid om u een maatwerk offerte aan te bieden. Stuur hiervoor uw tekening met bijbehorende wensen in via de e-mail: support@creon-online.eu en ontvang van ons binnen 5 werkdagen reactie op uw e-mail en indien mogelijk: de offerte.