• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Aluminium schuiframen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Assortiment aluminium schuiframen

In ons assortiment van aluminium schuiframen vindt u verschillende typen schuiframen. Zo hebben wij naast de Visoglide plus schuifraam ook de Ultraglide hefschuifraam. De laatstgenoemde is een robuuste pui met een hefsysteem.

Voordelen aluminium schuiframen

Een aluminium schuifraam is erg duurzaam, waardoor u er eenvoudige vele jaren profijt van zult hebben. Onze aluminium schuiframen zijn heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze schuiframen een goede isolatie en werken ze geluiddempend. Niet onbelangrijk: de schuiframen zijn onderhoudsvrij. Schuren en schilderen is verleden tijd!

Een ander groot voordeel van aluminium schuiframen is dat ze in iedere RAL kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen en uw woning. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals: glad, structuur en metallic. Door het gebruik van aluminium creëert u een kamer met een moderne uitstraling.

In de zomer kunt u uw aluminium schuifraam gewoon open laten staan, zonder dat u last heeft van ongedierte binnen. U kunt namelijk een plisse vliegendeur mee bestellen, waardoor u uw schuifraam optimaal kunt gebruiken.

Dit schuifraam heeft enkele belangrijke kenmerken:

  • Robuust en sterke statische eigenschappen;
  • Maximale breedte 4000 mm;
  • Maximale hoogte 2500 mm;
  • Makkelijk verschuiven van de ramen;
  • Grote inval van licht;
  • Onderhoudsvrij;
  • In elke RAL kleur verkrijgbaar.

Standaard zijn deze beschikbaar waarbij de schuiframen zijn verdeeld in twee vlakken. Hierbij is één van de vlakken vast en het andere gedeelte kunt u schuiven. Ook zijn er mogelijkheden waarbij beide vlakken kunnen schuiven of dat de schuiframen in meerdere vlakken worden opgedeeld. Wilt u hier een offerte van ontvangen, dient u contact op te nemen via het maatwerk formulier.

Het grootste aluminium schuifraam in zijn klasse

De Aliplast Ultraglide is de grootste uitvoering in zijn serie. Dit systeem is steviger en robuuster. Hierdoor is een maximale hoogte van 3000 mm mogelijk. Door de enorme stevigheid kan hij vleugelgewicht tot 400 kilo aan. Hierdoor is geen enkele afmeting of type beglazing een probleem. Resultaat is een maximale draagkracht en comfort. Een topper voor uw huis!

Bereken nu snel en eenvoudig bij Creon Ramen

Wij als Creon Ramen willen het u als klant zo eenvoudig mogelijk maken om uw prijs te berekenen en uw schuifraam te bestellen. Daarom hebben wij de online configurator ontwikkeld waardoor u uw maten kunt invoeren en direct de scherpste prijs ontvangt. Geen verrassing achteraf en precies weten aan welke prijs u toe bent. Bespaar op de montage en plaats de deuren zelf. Na het berekenen van uw schuifraam, plaatst u deze in het winkelmandje. U betaalt slechts 5% voorschot en de rest betaalt u bij levering. Na uw bestelling en betaling gaan wij direct voor u aan de slag om uw schuifraam te produceren en netjes bij u thuis te krijgen.

Technische informatie

Wenst u meer technische informatie over onze aluminium profielen? Bekijk dan onze technische pagina of neem contact met ons op via support@creon-online.eu. Op de technische pagina vindt u specifieke informatie over onder andere onze profielen, glas en beslag.

Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was?

Naast het aanbod op onze website hebben wij de mogelijkheid om u een maatwerk offerte aan te bieden. Stuur hiervoor uw tekening met bijbehorende wensen in via de e-mail: support@creon-online.eu en ontvang van ons binnen 5 werkdagen reactie op uw e-mail en indien mogelijk: de offerte.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.