Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Aluminium ramen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Assortiment aluminium ramen

In ons assortiment van aluminium ramen vindt u verschillende typen ramen. Van vaste ramen tot draai / kiep en combinaties hiervan. In aluminium ramen verkopen wij 2 typen raamprofielen van het merk Aliplast, namelijk het Imperial en Superial profiel. Het Imperial profiel is geschikt voor dubbel glas en het Superial profiel voor triple glas.

Voordelen aluminium ramen

Een aluminium raam is erg duurzaam, waardoor u er eenvoudige vele jaren profijt van zult hebben. Onze aluminium ramen zijn heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze ramen een goede isolatie en werken ze geluiddempend. Niet onbelangrijk: de ramen zijn onderhoudsvrij. Schuren en schilderen is verleden tijd!

Een ander groot voordeel van aluminium ramen is dat ze in iedere RAL kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen en uw woning. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals: glad, structuur en metallic. Door het gebruik van aluminium creëert u een kamer met een moderne uitstraling.

In de zomer kunt u uw aluminium ramen gewoon open zetten zonder dat u last heeft van ongedierte binnen. U kunt namelijk eenvoudig ons klem vliegenraam mee bestellen, waardoor u uw ramen optimaal kunt gebruiken.

Bereken nu snel en eenvoudig bij Creon ramen

Wij als Creon willen het u als afnemer eenvoudig maken uw prijs te berekenen en uw ramen te bestellen. Daarom hebben wij de online configurator ontwikkeld waardoor u uw maten kunt invoeren en direct de scherpste prijs ontvangt. Geen verassing achteraf en precies weten aan welke prijs u toe bent. Bespaar op de montage en plaats de ramen zelf. Nadat u uw ramen heeft berekend plaatst u deze in het winkelmandje. U betaald slechts 5% voorschot en de rest betaald u bij levering. Na uw bestelling en betaling gaan wij direct voor u aan de slag om uw raam te produceren en netjes bij u thuis te krijgen.

Technische informatie

Wenst u meer technische informatie over onze aluminium profielen? Bekijk dan onze technische pagina of neem contact met ons op via support@creon-online.eu. Op de technische pagina vindt u specifieke informatie over onder andere onze profielen, glas en beslag.

Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was?

Naast het aanbod op onze website hebben wij de mogelijkheid om u een maatwerk offerte aan te bieden. Stuur hiervoor uw tekening met bijbehorende wensen in via de e-mail: support@creon-online.eu en ontvang van ons binnen 5 werkdagen reactie op uw e-mail en indien mogelijk: de offerte.