• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Aluminium harmonicadeuren

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Assortiment aluminium harmonicadeuren

In ons assortiment vindt u drie verschillende typen aluminium harmonicadeuren. Zo hebben we de 3-delige, 4-delige en 5-delige variant. Hoe breder de deur, hoe meer onderdelen u krijgt.

Voordelen aluminium harmonicadeuren

Een aluminium harmonicadeur is erg duurzaam, waardoor u er vele jaren profijt van zult hebben. Onze aluminium harmonicadeuren zijn heel maatvast, zodat u ze eenvoudig kunt monteren. Daarnaast hebben onze harmonicadeuren een goede isolatie en werken ze geluiddempend. Niet onbelangrijk: de harmonicadeuren zijn onderhoudsvrij. Schuren en schilderen is verleden tijd!

Een ander groot voordeel van aluminium harmonicadeuren is dat ze in iedere RAL kleur leverbaar zijn, waardoor ze altijd goed aan zullen sluiten op uw wensen en uw woning. Daarnaast kunt u voor verschillende typen lak kiezen zoals: glad, structuur en metallic. Door het gebruik van aluminium creëert u een kamer met een moderne uitstraling.

Bereken nu snel en eenvoudig bij Creon Ramen

Wij als Creon Ramen willen het u als klant zo eenvoudig mogelijk maken om uw prijs te berekenen en uw harmonicadeur te bestellen. Daarom hebben wij de online configurator ontwikkeld waardoor u uw maten kunt invoeren en direct de scherpste prijs ontvangt. Geen verrassing achteraf en precies weten aan welke prijs u toe bent. Bespaar op de montage en plaats de harmonicadeur zelf. Na het berekenen van uw harmonicadeur, plaatst u deze in het winkelmandje. U betaalt slechts 5% voorschot en de rest betaalt u bij levering. Na uw bestelling en betaling gaan wij direct voor u aan de slag om uw harmonicadeur te produceren en netjes bij u thuis te krijgen.

Technische informatie

Wenst u meer technische informatie over onze aluminium profielen? Bekijk dan onze technische pagina of neem contact met ons op via support@creon-online.eu. Op de technische pagina vindt u specifieke informatie over onder andere onze profielen, glas en beslag.

Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was?

Naast het aanbod op onze website hebben wij de mogelijkheid om u een maatwerk offerte aan te bieden. Stuur hiervoor uw tekening met bijbehorende wensen in via de e-mail: support@creon-online.eu en ontvang van ons binnen 5 werkdagen reactie op uw e-mail en indien mogelijk: de offerte.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.