Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Vliegenramen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Vliegenramen als volgt

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
  • Door (-)
    5/ 5stars
    "ziet er zeer degelijk en handig uit"

Meer reviews

Houd ongedierte tegen met de handige vliegenramen en vliegendeuren van Creon

Een heerlijk zomerse dag; het zonnetje schijnt en de tempratuur buiten stijgt. De meeste mensen genieten volop van de hogere temperaturen, maar binnenshuis houdt u het liever koel. Dus na een warme zomerdag is het prettig om uw woning te verluchten, als het buiten lekker is afgekoeld. Helaas is er dan bijna geen ontkomen aan: vliegen in uw huis.

Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee, die zich dan verspreiden over uw spullen. Dit is onhygiënisch en kan voor kleine kinderen zelfs gevaarlijk zijn. Ook zit u er niet op te wachten om de hele nacht lastiggevallen te worden door een zoemende mug. U houdt ongedierte dus het liefst buiten.

Hoge kwaliteit bij Creon

Er zijn diverse oplossingen om ongedierte uit uw huis te weren. Toch zijn veel van deze producten niet van goede kwaliteit, waardoor u ze regelmatig moet vervangen. De vliegenramen en vliegendeuren van Creon bieden de oplossing! Onze vliegenramen en vliegendeuren zijn van uitstekende kwaliteit en hebben ze een lange levensduur.

Vliegenramen en Vliegendeuren bieden veel voordelen

De plissé vliegendeur heeft een schuifsysteem. Waar schuifsystemen vaak kwetsbaar zijn, is deze praktisch onverwoestbaar. De vliegenramen zijn heel eenvoudig te monteren door het handige klemsysteem. Er komen geen schroeven aan te pas. Aan de boven- en onderkant zit een veer. De veren klemmen zich in de opening, waardoor het vliegenraam stevig bevestigd wordt.

Lange levensduur

Het klemsysteem is niet permanent. Dit geldt ook voor de vliegendeuren. U kunt ze eenvoudig demonteren. Dit is heel praktisch, omdat u de vliegenramen en vliegendeuren alleen in de zomermaanden nodig hebt. De overige maanden kunt u de spullen opbergen, waardoor ze schoon blijven en langer mee gaan.  

De hele zomer genieten met de vliegendeuren en vliegenramen van Creon

Met onze vliegenramen en vliegendeuren kunt u in de zomer genieten van de frisse buitenlucht in uw woning, zonder dat u zich druk hoeft te maken over insecten. Daarnaast is een vliegenraam en een vliegendeur van Creon ook nog eens een diervriendelijk oplossing. Dus u kunt met comfort wonen in uw eigen huis en de insecten blijven waar zij horen: buiten.