Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Online de prijs van uw ramen en deuren berekenen en bestellen

Ramen

 

  • PVC ramen

    PVC ramen bieden uitgebreide mogelijkheden en zijn daarmee een aanwinst voor ieder huis. Een PVC raam is doorgaans goedkoper dan een aluminium raam.

    » PVC ramen

  • Aluminium ramen

    Aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk en zeer robuust. Daarom is het ook niet vreemd dat deze ramen veel voorkomen.

    » Aluminium ramen

 

PVC of Aluminium ramen?

U bent op zoek naar ramen voor uw bestaande of nieuwe woning, maar kiest u voor PVC of aluminium ramen? Tussen deze verschillende materialen zitten een aantal belangrijke verschillen. Om een paar voordelen van PVC ramen te noemen; aantrekkelijke prijs, PVC heeft een hoge isolatie waarde en is beschikbaar is diverse kleur met een houtmotief. Aluminium ramen daarentegen is iets kouder en duurder, maar heeft een robuuste in chique uitstraling en is duurzamer. Houten ramen hebben een klassieke uitstraling en hebben een zeer goede isolatie waarde.

Bij Creon-Ramen kunt u zowel voor een aantal standaard vormen van ramen de prijzen berekenen. Dit kan u doen door uw eigen afmetingen in te vullen en eventuele andere wensen met betrekking tot verluchting en de kleur.

PVC ramen

PVC ramen bieden uitgebreide mogelijkheden en zijn daarmee een aanwinst voor ieder huis. Met de ramen van Creon kiest u voor topmerken. Wij fabriceren de ramen door gebruik te maken van A kwaliteit componenten. Denk hierbij aan de profielen van Trocal en KBE, het beslag van GU en de ventilatieroosters van Renson. Zo kunnen we de ramen in elke gewenste vorm naar uw wens op maat maken. Hierdoor zullen onze ramen goed aansluiten bij de uitstraling van uw woning of kantoor.

Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk en zeer robuust. Daarom is het ook niet vreemd dat deze ramen veel voorkomen. Een PVC raam is doorgaans goedkoper dan een aluminium raam. Wel hebben aliplast ramen doorgaans een langere levensduur en dienen daarom te worden gezien als een investering in uw woning.

Een aluminium raam is daarbij zeer goed bestand tegen warmte en tegen geluid. Dit betekent dat de temperatuur in de kamer een stuk aangenamer zal blijven en dat het geluid van buiten binnen minder goed hoorbaar zal zijn en dat men buiten niet van de muziek mee kan genieten die er binnen wordt afgespeeld. De Aliplast ramen zijn om onder andere die reden heel populair bij een grote groep mensen. Ook bij bijvoorbeeld industriële omgevingen zijn aluminium ramen een must. Mede door de geluidsisolatie maar vooral vanwege het onderhoudsvrije aspect van aluminium ramen.