In welke kleuren kunt u uw pvc ramen bestellen?

In PVC heeft u keuze uit 3 verschillende profielen. Dit is het raamprofiel Kommerling 76 en de schuifraam profielen Premidoor en Premiline. Alle profielen zijn standaard in de massa beschikbaar in de kleur wit (RAL 9016) en de kleur créme wit (RAL 9001). In de massa betekent dat de profielen geheel in de kleur wit c.q. créme wit zijn uitgevoerd.

Daarnaast heeft u keuze uit diverse verschillende kleuren. De profielen van de ramen worden als het ware bekleed met renolit folie. Renolit is een soort folie in de door u gewenste kleur die aan het profiel wordt bevestigd. Deze folie is beschikbaar in verschillende kleuren en is voorzien van een houtmotief, waarvan we de meest populaire aanbieden via onze web-shop.

In onze web-shop kunt u alleen aangeven of de buitenkant van het raam voorzien dient te worden van een renolit houtmotief. Wilt u ook de binnenkant voorzien van renolit? Neem dan contact met ons op via het maatwerk formulier.

De beschikbare kleuren zijn:

Naast deze beschikbare kleuren, zijn er nog vele andere kleuren op aanvraag mogelijk. Indien u een andere kleur wenst, vragen wij u contact met ons op te nemen via het maatwerk formulier.

U doet er goed aan om de ramen mee te nemen tijdens het glazen wassen. De ramen worden namelijk vaak blootgestelt aan zonlicht en andere invloeden van het weer. U houdt de conditie van de ramen beter op peil indien u deze elk jaar poetst en daarnaast blijft de kleur ook veel mooier.