Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Informatie over het bestellen en bezorgen van uw ramen

U krijgt van Creon Ramen een orderbevestiging zodra uw bestelling in de juiste orde is ontvangen. Die bestelling wordt daarna doorgestuurd naar onze fabriek.

Indien u een betaling doet per bankoverschrijving, zullen wij uw bestelling doorsturen naar onze fabriek nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Na verwerking van uw bankoverschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Bezorging van uw bestelling:

Zodra uw bestelling klaar is, worden de ramen afgeleverd bij onze distributeur. Zij zijn nummer één in het vervoeren van producten naar consumenten. U zal door hen telefonisch gecontacteerd worden voor een afspraak te maken om de goederen bij u te komen leveren.

De leveringskosten bedragen € 79,99 (inclusief BTW) ongeacht de grootte van uw bestelling voor levering in België. Bij aankoop van meerdere producten betaalt u dus slechts éénmalig € 79,99 (Incl. BTW).  Levering is standaard tot de eerste deur op de begane grond of zo ver we met de standaard losmiddelen kunnen komen. Zodra uw PVC ramen zijn afgeleverd, ontvangt u van ons de factuur die hoort bij uw betalingen. Leveringen ten zuiden van de E40 worden uitsluitend uitgevoerd op dinsdag. Voor bezorging van uw bestelling buiten België dient u een aparte prijs opgave aan te vragen. De dag voordat de levering plaatsvindt, kunt u na 16:00 kijken op www.bezorgtijden.nl/rvlot voor de levertijd.

Ophalen van uw bestelling:

Zodra uw bestelling klaar is, wordt het afgeleverd bij onze showroom te Brugsestraat 140 te Oostkamp. Hier kunt u op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uw bestelling afhalen. Wij adviseren u voor het ophalen van uw bestelling met 2 personen te komen t.b.v. het laden van de ramen / deuren / schuiframen. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van uw bestelling.

Algemeen:

Indien u heeft besteld en u constateert dat u een fout heeft opgegeven, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met Creon Ramen. Wij sturen u vervolgens hiervan een bevestiging. Binnen 24 uur krijgt u te horen of uw bestelling kosteloos kan gewijzigd worden of niet.

Let op dat het producten waarvoor u een maat op moet geven, speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geeft altijd de buitenwerkse maat van de op en bel ons bij twijfel.

Mocht u gedurende dit proces nog vragen hebben kunt u deze stellen via het contactformulier op deze web-site.

Levertijden:

  • Vliegenramen / Vliegendeuren: 2 - 3 weken
  • Systeem: Kommerling: 5 - 6 weken
  • M.u.v. binnenzijde renolit of voordeuren uitgevoerd in bovenstaande systemen: 7 - 8 weken
  • Premiline / Premidoor: 7 -8 weken
  • Aluminium Imperial RAL kleur: 5 - 6 weken
  • Aluminium Imperial geanodiseerd: 6 - 7 weken
  • Let op: Gedurende de zomer c.q. kerst vakantie zijn onze kantoren niet gesloten. De levertijd kan gedurende deze periode een kleine vertraging oplopen.