• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Kwaliteit ramen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Informatie over het bestellen en bezorgen van uw ramen

U krijgt van Creon Ramen een orderbevestiging zodra uw bestelling in de juiste orde is ontvangen. Die bestelling wordt daarna doorgestuurd naar onze fabriek.

Indien u een betaling doet per bankoverschrijving, zullen wij uw bestelling doorsturen naar onze fabriek nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Na verwerking van uw bankoverschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Bezorging van uw bestelling:

Zodra uw bestelling klaar is, worden de ramen afgeleverd bij onze distributeur. Zij zijn nummer één in het vervoeren van producten naar consumenten. U zal door hen telefonisch gecontacteerd worden voor een afspraak te maken om de goederen bij u te komen leveren.

De leveringskosten bedragen € 79,99 (inclusief BTW) ongeacht de grootte van uw bestelling voor levering in België. Bij aankoop van meerdere producten betaalt u dus slechts éénmalig € 79,99 (Incl. BTW).  Levering is standaard tot de eerste deur op de begane grond of zo ver we met de standaard losmiddelen kunnen komen. Daarnaast dient bij levering iemand aanwezig te zijn welke capabel is om te tillen om te kunnen assisteren tijdens het lossen. Zodra uw bestelling is geleverd, ontvangt u van ons de factuur die hoort bij uw betalingen.

Ophalen van uw bestelling:

Zodra uw bestelling klaar is, wordt het afgeleverd bij onze showroom te Brugsestraat 140 te Oostkamp. Hier kunt u op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uw bestelling afhalen. Wij adviseren u voor het ophalen van uw bestelling met 2 personen te komen t.b.v. het laden van de ramen / deuren / schuiframen. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van uw bestelling.

Algemeen:

Indien u heeft besteld en u constateert dat u een fout heeft opgegeven, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met Creon Ramen. Wij sturen u vervolgens hiervan een bevestiging. Binnen 24 uur krijgt u te horen of uw bestelling kosteloos kan gewijzigd worden of niet.

Let op dat het producten waarvoor u een maat op moet geven, speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geeft altijd de buitenwerkse maat van de op en bel ons bij twijfel.

Mocht u gedurende dit proces nog vragen hebben kunt u deze stellen via het contactformulier op deze web-site.

Levertijden:

  • Vliegenramen / Vliegendeuren: 2 - 3 weken
  • Systeem: Kommerling: 5 - 6 weken
  • M.u.v. binnenzijde renolit of voordeuren uitgevoerd in bovenstaande systemen: 7 - 8 weken
  • Premiline / Premidoor: 7 -8 weken
  • Aluminium kozijnen: 6 - 8 weken
  • Bij bestellingen rond de jaarwisseling kan de levertijd oplopen met 2 weken i.v.m. sluiting van de productie. Voor administratie, technische of verkoop vragen is Creon gedurende deze periode geopend.